tisdag 30 april 2013

Ge fan i att lägga dig i andras träning...

..Såvida inte personen i fråga ber just DIG om konstruktiv kritik!

Idag hade jag lyckats titta på tillräckligt många och rätt sorts motivationsklipp på youtube för att känna mig taggad och glad inför ett Benpass med tunga singlar i marklyft. Jag gjorde så som jag alltid gör på i princip alla mina set (även uppvärmning) Står upp raklång, tar 3 djupa andetag varav det sista håller jag inne, spänner alla muskler jag kan, böjer mig ner för att ta upp stången, rätar ut ryggen, blicken uppåt och drar genom hälarna. 2 skolflickor (pojkar, osäkert) som bredvid mig körde bröstpress och hantelcurls(front deltoidcurls) började prata om mig, högt. Vet inte om dom missade att jag inte hade hörlurar på eller om dom trodde jag var döv eller dylikt (glömde lurarna hemma på sängen).

Jag lyckades få en bild av dem båda, såhär ser dom ut:

Vi kan kalla dom för R1 & R2.

På ett av mina sista uppvärmningsset (110kg) som jag bara körde en etta på hör jag hur R1 säger till R2
-Det där är väl inte så mycket, eller?
-Nej det där är bara 110kg, det tar jag 3 gånger. Och då är jag mindre än han.

And I was like "WHAT THE ACTUAL FUCK?!"
Sa ingenting utan fortsatte bara, men här började jag bli förbannad, hade tänkt köra 110kg på 3 set för att sedan öka, men jag körde ett till och drog då 2 reps. Och dom fortsatte bara att glo på mig när dom vilade efter sina tunga 16kg hantelpressar och 12kg front deltcurls. 

Ökade direkt till 160kg körde en singel, sänkte till 150kg x2 145kg x2 och sedan ner till 110kgx8 bara för att jävlas. Därefter körde jag 3set frontsquats och innan jag gick därifrån så sa jag.
-Nu körde jag 160x1 150x2 145x2 och 110x8 såg ni de? Vad sa du att du körde? 3?

Sen gick jag därifrån jävligt bitter och tvär. Äntligen hade jag den där glädjen inför ett pass, gick inte till gymmet idag bara på automatik, utan jag hade sett fram emot bra singlar men det förstördes när R1 & R2 skulle kommentera alla mina jävla lyft. "Ser du nu kör han mixat grepp med" 

Brukar kunna använda ilska till min fördel men idag gick det bara inte, körde 3 slarviga set liggande lårcurl + 4dropset, ville hoppa magen men körde iallafall rysktwist och plankan, sen åkte jag hem.

Läxa lärd, träna antingen tidig morgon eller sena kvällar..

2 kommentarer:

  1. Vilka idioter :O Helt sinnessjukt ju!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måttligt jävla förbannad vart jag ^^. Vart är respekten liksom? Och framförallt, varför kommentera o rätta någon som är mycket starkare än en själv? Jag hade kunnat gjort en 8a på säkert 125-135kg o bara lett mot dessa pojkar om jag ville..

      Radera