tisdag 14 maj 2013

Inte bara är jag tillbaka..

.. utan jag är fan starkare med!

cirka 1 år sen sa det knak,pang i min ländryggsregion vid ett försök att lyfta 185 kg. Gjorde ont i hela ländryggen men även i ljumskarna/skrevet. Körde inte marklyft eller knäböj på säkert 5 månader innan jag vågade smyga igång med babyvikter. Nu på senare dar har 160kg raw varit en platå för mig, inte klarat mer än det utan bälte/wristwraps etc etc.

Men idag vart det andra bullar! Kände mig så jävla taggad och stark både psykiskt och fysiskt så tänkte satsa på en 1RM @ 170kg med bälte för att sedan sätta 162.5-165kg utan bälte nästa pass.

Såhär såg serien ut:
50kg x8 2minuters vila
100kg x5 2minuters vila
120kg x3 3minuters vila
135kg x1 3minuters vila
150kg x1 5minuters vila Kändes fjäderlätt idag så chansade på o köra nästa set raw.
170kg x1 (PB RAW!) 8minuters vila Kändes fortfarande lätt bestämde mig för att chansa igen.
185kg x1 (PB Bälte!)
R1&R2 skulle vart där idag ;)

Satte alltså 185kg med bälte, samma vikt som för ett år sen pajjade min rygg, formen var inte perfekt men jag fick upp stången utan stopp i mid air samt utan gung och ryck! Men kommer skynda långsamt nu, när jag sätter 185kg strikt så kan jag gå vidare. 200kg klubben känns inom räckhåll igen =). Gillar monstret i mig som jag lärt mig ta fram när det behövs, nu är han tyglad ett tag..

Efter markserien kördes lite: Lårcurl, benspark, vadpress, bollsitups och sidplanka.
3 timmars fasta till idag så har jag kört ca 20timmar och bryter då fastan med en jäkligt stor skål ris och kyckling, målet är att fasta 20-24timmar i stöten. Igår var det vilodag = lowcarb. Träningsdag = moderate/high. Fick sms från gymmet idag efter passet och dom har fått för sig dom skall stänga i 2 dagar för att möblera om och hålla på.. tråkisar.. så blir 2 lowcarb dagar nu o bara glo prisonbreak efter jobbet antar jag, köra lite promenader o så!


Såhär kan det se ut en lowcarb day efter 20timmars fasta. Blev sammanlagt 800g kyckling, 800g broccoli och 75g cashewnötter samt 1 skopa proteinpulver.

Lev väl! 
Och kom ihåg gillaknappen! 

3 kommentarer:

 1. Fan vad nice! Grattis :D Hoppas det fortsätter går uppåt i vikterna för dig starkeman.

  Men du vet ju om att allt du äter kommer lagras som fett! Inse snart! *FaceFuck*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack mannen! :D

   Hahah ja att jag aldrig lär mig.. men idag är det bättre, inne på mål 8 nu om 3 timmar blir det mitt sista mål med kolhydrater, man vill ju inte äta carbs efter kl 6!

   Sätter du alarm under natten för att gå upp och ta en caseinshake? Lite jobbigt men fan, vill man bli grovast så..

   Radera
 2. Grattis till PB:t! Gaaalet stark =D

  SvaraRadera